Sunday, 9 December 2012

21.1.2012

So,hye there.Assalamualaikum.
Tiup habuk,tiup habuk,tiup habuk.Fuhhhh,dah lame tak update.So,harinih,aku nak cakap pasal sorang budak nih.Budak mane?Listen....S/he.My best partner^^.Aku sayanggg die,jangan amik die dari aku.Takpuas hati?Jom gadoh,lolololol :P.Kenape aku tetibe nak update pasal die?Sebab tadi aku tengok blog Danial Syafiq,jelez ahh,nak jugak^^.takde orang nak update pasal kitekan :/.takpe lha,kite update kan ea? :))

So,terang-2 lha HE kan ;)

He of course a bestfriend of mine,great listener,sweet partner.And whatever -.-.
Die sememangnyeeee manis,seperti gula.Gula hati.*jiwang?abaikann,abaikann,abaikann.Dah nak masuk sebelas bulan dah relay kami dan bulan depan dah pun setahun,Ya Allah,syukur Alhamdulillah.First time awww :*.Tak pernah kite macam nih.Hikhik :3.When i'm with him,saia bahagia.Tuh yang paling penting.Budak nih,sangat faham saia.Bile saia kata okay,walaupun saia mara,die boleh tawu.Gosh,die sangat memahami.Semua orang tak sempurna kan?Memang pun,budak nih memang tak sempurna pun.Haha.Tapi,bile die dengan saia,jadi sempurna.Syukur sangat-2.Perfect two,baby,me and you.Haha,malluuu-3 ><.Ape yang selalu buwad saia melting sangat dengan die nih,sangat pandai pujuk saia.Memang hebat lha die pujuk,series.Saia tak boleh nak merajok lame-2 dengan die.Baru-2 nih,saia ade terase dengan die.Iyeee lha,die tuh asyik puji perempuan lain :'/.Mau tak makan hati :(.Ape lagi,tengahelok-2 tengok tb,oswitch off teros tb then masok bilik,kononnye nak tidur lha.Tapi tak boleh pun.Lepastuh geram!,phone silent kan,konon lha taknak mesej die.Tak sampai 5 minit generalkan balik.Hihi.Nampak tak?Tak boleh lha merajok lame-2.Bile merajok jeh:

Me: :P *ngajok*
Budak:Sayangggg :*

Hahahaha,awak,sorry ea bukak cerita?Time tuh,dari merajok *muncung mulut* teros sengih sorang-2 *tutup muka* Hahaha,gedik ork?Memang pun ;D.Lagipun,kami nih kurang bernasib baik sikit.kami dua-2 duduk jauh.Die kat kajang,saia kat temerloh.Long distance lha kiranyaaaa.Kami berhubung pun melalui phone dan skype jeh.tuh yang mampu setakat nih.Nak berjumpa?Setakat nih keadaan tak mengizinkan lagi,perancangan itu ade,tapi Allah yag menentukan segalanya.kami hanya mampu merancang :)) Selama 16 tahun aku hidup kan,tak pernah aku terbayang lha dapat orang sebaik budak nih,nakal sikit-2 itu biasa.Hahahaha.Perkara yang paling bodoh aku akan buwad adalah melepaskan prince charming nih.Tapi kalaw bukan jodoh kami bersama,ape boleh buwad kan.Jodoh,ajal,pertemuan,perpisahan semuanya terletak di tangan yang maha Esa kan.Kami hanya berusaha,berdoa dan tawakkal jeh.Mudah-mudahan die jodoh terbaik aku :')

Alolo comel jeh kan buwad muke camtuh.*cubit pipi*

Budak,sorry ea sebab update pasal awak,mesti malukan?Hikhik :3 takpe lha pinjam awak kejap ea?buwad update.Eh,mane ade pinjam lhaaaa,memang saia punya pun kan ^^.Budak,even kita punya relay setahun jagung but we can make it until seratus tahun jagung,apekahh?^^.Even saia banyak sangat kekurangan terima kasih sebab setia.Wajib ingat saia ngan awak nih ikhlas aww^^.Harus sentiasa ada dengan saia.Dan sunat...... ape ape ape jelahh,Hihi.I realise that i'm full of lackness,but you keep filling every and each empty side of me :3.Ouchhh,jiwang lagi.Muehehehe ><.Dan untuk yang kesekian kali nya saia mohon maaf andai ade buwad awak terase selama kite kenal ea :).
Ingat tak budak?Awak pernah cakap,kalaw awak tak berjaya SPM *yang bakal kita hadapi 2013* mesti saia tinggal awak :'/.Jangan cakap macam tuh,kita usaha same-2 ea.Awak,sentiasa dalam doa saia :').jangan cakap macam tuh lagi dah ea.you're the best lha comelll^^.Dan wajib,harus,sunat, ingat yang saia sayang sayang sayang sayang sayang awak gileeee taw tak :*.Woiii-3 gilo ah :'O.Hoho.Haram lupa yang tuh.^^v.
  Forever,with you with you with you with you with you^^

                                                                                                               Salam sayanggg ;)

No comments:

Post a Comment