Monday, 26 November 2012

Will you?

Seramkan tajok die?Ahhaahaha :D LOLOLOL
Jemput tengok :D

Hye,assalamualaikum :D
So,video atas tuh,sajje mukaddimah update kali nih :).Its been awhile since my last update.Bosan nih,tetibe teringat kat blog nih.So,nak buwad luahan kat sini lha.Macam biase ;).So malam baru-2 nih aku terjumpa satu buku merah nih.Hehe.Waktu duk membelek-belek buku tuh,theres a story about my life that refresh back in my brains.Aku tahu kite memang sangat familliar dengan cerita-2 macam nih kan :).Some people hate it,some people love it.Well,people right?There nothing we can do.Tapi,mesti bosan kann?Tak habis dengan cinta,love.Jadah?Wehh,taknak bace sudah.Follower still 10 lagipun.Takde hal lha.Some yang baru bermula menceburi bidang sebegini memang suck first-2.Macam aku.*oiii-3.Bahase tuh.Facepalm*Memang tak reti langsong ah,nak kabokan :O.Tapi at least ade pengalaman,betrayed by ----- and betraying ------.Its such a great experience.Some hurts,some are sweet and some make me,nyesal tak sudah!Tapi times fly.The world is round,impossible to stop -,-.

Macam aku,aku pernah tipu perasaan aku.Buwekkk!*nak muntah :O* Haha,sebab jealous kan.Its such a mistake lha,memang nyesal tak sudah lha :'/.So,malas nak citer panjang,tak best pun kan.Yang penting,jangan cari!just wait for the right person ;).S/he will aprroached you,little by little :).Tetibe teringat lagu nih,
One step at a time,
theres no need to rush,
its like learning to fly,
or falling in love.

Konfius,lagu ke poem?Haha.Jarangkan kite tengok orang yang kple dari skolah bertahan sampai kawen kan?10 out of million.Hard to find.Memang respect lha kalaw boleh tahan lame camtuh kan.Teringin nak jadi camtuh.Haha,nothing impossible right.Anything can happen.*seram sejuk*  
 
Well,video nih,paling sweet lha.Minat,teros jumpe parent perempuan tuh.Takyah kaple segala bagai.Ahhahaha,kenape aku gelak?*makan dalam ayat aku*
So,heart is precious,do take care of it ;)
 

No comments:

Post a Comment