Saturday, 27 October 2012

Random ;)

Hye there, Assalamualaikum.
So,cuti nih tak ade ape-2 yang menarik.Semalam raye haji but aku just pakai t-shirt jeh.Haha,malu nak kasitawu.Orang sakan beraye,aku?No feeling at all -,-.So,ape yang aku nak cite today is-------- no point actually.LOL.How about if i like him.Eeeeiiuuu geli.But!Tipu kalaw kalaw kite sendiri tak pernah admire sesape pun kan?
 *****
Macam aku,kalaw aku admire someone wuuuuu~ sumpah mallu.kalaw satu sekolah,bertembung patah balik.Ciss tibe-2 syok sendiri kan.Harhar.Macam tuh jugak kalaw ade orang admire aku.Kalaw ade --''.Haha.
Biase nye lha,macam membe-2 aku sendiri.Care nak approach this mangse adelah get the phone number first .Then ------> "hye,blahhhhh-3".Haihhh,macam biase?Ecehhh,semua ade pengalaman right?Texting all the time.Tak sabar nak hujung minggu nak mesej die.Wuuu,nyampah :P.Haha,bagi aku,tuh semua lumrah hidup.The word love  bagi kite rase the bittersweet of life.Maybe someone teringin nak rase sekarang or sedang merase.But some even just don't care.Whatever je lha,semua orang ade hak masing-2 nak tentukan hidup macam mane kan."You with you're life,and i with my life" Haha,ayat remaja sekarang.Bile aku luah pasal nih.Aku teringat ex-classmate aku pernah cakap

Ilya : Aku taktawu nak suke sape,tapi bile aku kahwin nanti bile suami aku tanye,die yang ke berape?dengan bangge nye aku jawab "awak cinte pertame dan terakhir saia".
Me : Speechless k speechless.

Woww,aku pun teringin nak jadi camtuh.And aku hope die pun yang terakhir aku,even bukan yang first sekalipun.Bagi aku,yang single tuh.Tak perlu mencari.When the times come,you will find the perfect one.Macam aku.Hihi.
then,malam tadi.Aku ade tweet ngan sepupu aku.*boy*.Tetibe die ade tweet "crush,please stay single".Whooaaaaa,curios gile nak tawu.Aku suruh spill kat aku tak nak.Phuii.*ludah kat langit,kahak bertepek jatuh kat muke* Uwekkk.Die cakap . . .

Faiz : Kaw datang rumah aku,baru aku cite
Me : Macam berani nak face to face ngan aku -,-
Faiz : Kalaw kaw mule dulu aku okay jeh
Me : Kaw lha mule dulu.-,-

Haha,yang pastinye tak sabar nak tengok die ngan crush die.Mesti comel kan.Tipu k tipu.Die comel?Tak kot,crush die,maybe.Maybe after SPM kot.*besar takk?besar takk?Whoaaa.Next year man!!Gilo ahh,cuak seyh.tak sabar.Okay lari tajok dah.Far away.Watpeace.Kbye 

   Hye I'm candidate SPM 2013.Muehehe 
 
 

No comments:

Post a Comment